Wednesday, July 17, 2013

Tradisionele Maki Sushi /Traditional Maki Sushi / Jadi Maki Sushi





Tradisionele Maki Sushi


Maki Sushi

bestanddele:


Maki Sushi155g rou kort korrel rys
2 eetlepels rys asyn
2 eetlepels strooisuiker
1 ½ teelepel sout
4 velle nori seewier velle
1/2 komkommer, geskil, pitte verwyder en sny in klein stukkies
2 eetlepels gepekelde gemmer
1 avokado, geskil, klip verwyder en sny in klein stukkies
250g gerookte salm snyegevlokte krap vleis of tuna


Hoe om hierdie gereg te kook:


 
1Verhit die oond tot 150 ° C.

2Bring 375ml water tot kookpunt in 'n kastrol. Voeg die rys, gee dit 'n roer verminder dan die hitte, bedek en prut vir 20 minute totdat die water geabsorbeer is.

3Meng die rys asyn, suiker en sout in 'n bak. Meng die mengsel in die rys.

4Op 'n medium bak pan, verhit die nori velle in die oond vir 1 tot 2 minute tot warm.

5Plaas een vel nori op 'n bamboes sushi mat in die sentrum. Na benatting jou handeversprei 'n dun laag van rys op die vel nori en druk dit in 'n dun laag. Reël 'n kwart van die komkommer, gemmer, avokado en jou keuse van seekos in 'n lyn in die middel van die rys. Hef aan die einde van die mat, en stadig rol dit oor die bestanddele, druk liggiesRol dit uit daarna om 'n volledige roll te maak. Herhaal met die res van die bestanddele.

Jadi Maki Sushi

Maki Sushi


viungo:


Maki Sushi155g bichi short-nafaka mchele
2 tbsp mchele siki
2 tbsp caster sukari
1 ½ tsp chumvi
4 karatasi nori mwani shuka
1/2 tango, peeled, mbegu kuondolewa na kukatwa katika vipande vidogo
2 tbsp pickled tangawizi
1 parachichi, peeled, jiwe kuondolewa na kukatwa katika vipande vidogo
250g kuvuta lax vipande, flaked kaa nyama au tuna


Jinsi ya kupika hii sahani:


 
1. Preheat tanuri ya 150 ° C.

2. Kuleta 375ml maji kwa kuchemsha katika sufuria. Kuongeza mchele, kuwapa kuchochea basi kupunguza joto, bima na kupika kwa dakika 20 mpaka maji ni kufyonzwa.

3. Changanya siki mchele, sukari na chumvi katika bakuli. Mchanganyiko mchanganyiko ndani ya mchele.

4. Kwenye tray kati kuoka, joto karatasi nori katika tanuri kwa dakika 1 hadi 2 mpaka joto.

5. Nafasi moja karatasi ya nori juu ya kitanda mianzi Sushi katika kituo hicho. Baada wetting mikono yako, kuenea safu nyembamba ya mchele kwenye karatasi ya nori na waandishi wa habari katika safu nyembambaKupanga robo ya tango, tangawizi, avocado na uchaguzi wako wa dagaa katika mstari chini katikati ya mchele. Kuinua mwisho wa kitanda, na polepole unaendelea juu ya viungo, kubwa upole. Unaendelea mbele kwa kufanya roll kamili. Kurudia na viungo iliyobaki.

Traditional Maki Sushi

Maki Sushi


Cov khoom xyaw:


Maki Sushi155g uncooked luv luv-grain mov
2 tbsp mov vinegar
2 tbsp caster qab zib
1 ½ tsp ntsev
4 nplooj ntawv nori seaweed nplooj ntawv
1/dibpeelednoob muab tshem tawm thiab txiav mus rau hauv me me ib daim hlab
2 tbsp pickled Ginger
1 avocadopeeledpob zeb muab tshem tawm thiab txiav mus rau hauv me me ib daim hlab
250g smoked ntses liab slicesflaked crab nqaij los yog tuna


Yuav ua li cas noj zaub mov no:


 
1Preheat lub qhov cub rau 150 ° C.

2Nqa 375ml dej mus rau boil nyob rau hauv ib saucepanNtxiv lub movmuab nws ib tug do ces txo lub cua sovnpog thiab simmer rau 20 feeb mus txog rau thaum cov dej yog yaim.

3Sib tov lub mov vinegarpiam thaj thiab ntsev nyob rau hauv ib lub taisSib tov lub sib tov rau hauv lub mov.

4On ib nrab ci phajsov lub nori nplooj ntawv nyob rau hauv lub qhov cub rau 1 mus rau 2 feeb kom txog thaum sov.

5Muab ib daim ntawv ntawm nori on ib tug xyoob sushi lev nyob rau hauv lub chawTom qab wetting koj txhais teskis ib tug nyias txheej ntawm mov nyob rau hauv daim ntawv ntawm nori thiab nias rau hauv ib nyias txheejTeem ib lub hlis twg ntawm lub dibGingeravocado thiab koj xaiv ntawm nqaij hav dej nyob rau hauv ib tug kab cia lub center ntawm lub movNqa qhov kawg ntawm tus levthiab maj mam yob nws tshaj qhov cov khoom xyawntxhoov heev maj mamYob nws tos ntsoov yuav ua kom ib tug ua tiav yobRov hais dua nrog tshuav cov khoom xyaw.

No comments:

Post a Comment