Wednesday, July 17, 2013

Фруктовые суши



Фруктовые суши


Фруктовые суши
(Около 10 суши)
Вам потребуется:
2 чашки + 2 столовые ложки молока целом *
8 столовых ложек риса ризотто
Изюминка 1 органические лимона
1/2 чайной ложки чистого экстракта лимона
От 2 до 3 столовые ложки сахарного тростника блондинкиили более, по вкусу
1 органических зеленое яблоко, удалить сердцевину и нарезанный (выжать лимонный сок на вершине, чтобы предотвратить обесцвечивание)
1 розовый грейпфрут, белый Пленки удаляются и нарезанный
Свежие листья мяты
тертого кокоса
малиновым соусом
шаги:
Промойте рис под холодной водой.
В кастрюлюнагреть молоко * с лимонной цедрой и извлечь.
Когда он достиг точки кипения, влить в нее рис и уменьшите огоньВарить на медленном огне, помешивая время от временив течение примерно 20 минут, или пока большая часть жидкости не впитается.
Добавить сахар по вкусу и перемешать. Дайте остыть, периодически помешивая.
С ладонями (запускать их под воду, чтобы сделать задачу легче), форма небольшого суши. Я предпочитаю, чтобы съесть их теплойчтобы при необходимости можно разогреть их мягко. Поместите кусочек фруктов на каждогояблоко или грейпфрут, манго или, если это сезон.
Посыпаем кокосовой стружкой и добавить листья мяты. Подавать с малиновым соусомЛегкий и свежийдля любого любящего рисовый пудинг.
* Вы также можете заменить молоко с кокосовым молоком, если хотите.

фруктові суші
(Близько 10 суші)
Вам знадобиться:
2 чашки + 2 столові ложки молока взагалі *
8 столових ложок рису різотто
Родзинка 1 органічні лимона
1/2 чайної ложки чистого екстракту лимона
Від 2 до 3 столові ложки цукрової тростини блондинкиабо більшеза смаком
1 органічних зелене яблуковидалити серцевину і нарізаний (вичавити лимонний сік на вершиніщоб запобігти знебарвлення)
1 рожевий грейпфрутбілий Плівки видаляються і нарізаний
Свіже листя м'яти
тертого кокоса
малиновим соусом
кроки:




Промийте рис під холодною водою.
У каструлюнагріти молоко * з лимонною цедрою і витягти.
Коли він досяг точки кипіннявлити в неї рис і зменшіть вогонь. Варити на повільному вогніпомішуючи час від часу, протягом приблизно 20 хвилинабо поки більша частина рідини не вбереться.
Додати цукор за смаком і перемішати. Дайте охолонутиперіодично помішуючи.
З долонями (запускати їх під водущоб зробити завдання легше)форма невеликого суші. Я волію, щоб з'їсти їх теплоющоб при необхідності можна розігріти їх м'якоПомістіть шматочок фруктів на кожногояблуко або грейпфрутманго абоякщо це сезон.
Посипаємо кокосовою стружкою і додати листя м'яти. Подавати з малиновим соусом. Легкий і свіжийдля будь-якого люблячого рисовий пудинг.
* Ви також можете замінити молоко з кокосовим молокомякщо хочете.

fruktovi sushi

( Blyzʹko 10 sushi)
Vam znadobytʹsya:
2 chashky + 2 stolovi lozhky moloka vzahali *
8 stolovykh lozhok rysu rizotto
Rodzynka 1 orhanichni lymona
1/ 2 chay̆noï lozhky chystoho ekstraktu lymona
Vid 2 do 3 stolovi lozhky tsukrovoï trostyny blondynky , abo bilʹshe , za smakom
1 orhanichnykh zelene yabluko , vydalyty sertsevynu i narizanyy̆ ( vychavyty lymonnyy̆ sik na vershyni , shchob zapobihty znebarvlennya)
1 rozhevyy̆ hrey̆pfrut , bilyy̆ Plivky vydalyayutʹsya i narizanyy̆
Svizhe lystya m'yaty
tertoho kokosa
malynovym sousom
kroky :
Promyy̆te rys pid kholodnoyu vodoyu.
U kastrulyu , nahrity moloko * z lymonnoyu tsedroyu i vytyahty .
Koly vin dosyah tochky kypinnya , vlyty v neï rys i zmenshitʹ vohonʹ. Varyty na povilʹnomu vohni , pomishuyuchy chas vid chasu, protyahom pryblyzno 20 khvylyn , abo poky bilʹsha chastyna ridyny ne vberetʹsya.
Dodaty tsukor za smakom i peremishaty. Day̆te okholonuty , periodychno pomishuyuchy.
Z dolonyamy ( zapuskaty ïkh pid vodu , shchob zrobyty zavdannya lehshe) , forma nevelykoho sushi. YA voliyu, shchob z'ïsty ïkh teployu , shchob pry neobkhidnosti mozhna rozihrity ïkh m'yako . Pomistitʹ shmatochok fruktiv na kozhnoho , yabluko abo hrey̆pfrut , manho abo , yakshcho tse sezon.
Posypayemo kokosovoyu struzhkoyu i dodaty lystya m'yaty. Podavaty z malynovym sousom. Lehkyy̆ i svizhyy̆ , dlya budʹ-yakoho lyublyachoho rysovyy̆ pudynh .
* Vy takozh mozhete zaminyty moloko z kokosovym molokom , yakshcho khochete.

No comments:

Post a Comment